Ik wil anoniem sexchatten, hoe werkt dat?

30 Aug Door Getsocked.nl

Er zijn best wel veel mensen die online sex, zoals sexchatten, heel erg spannend en geil vinden, maar die niet herkend willen worden. Dat kan zijn omdat ze het gewoon niet prettig vinden als mensen in hun omgeving erachter komen, maar ook in verband met werk of een relatie, zijn mensen liever anoniem online voor sex.

Gelukkig is dat helemaal geen probleem. Althans, je kan je op verschillende sexsites gratis aanmelden en ervoor kiezen om anoniem op zoek te gaan naar sexcontacten. Het is wel wat lastiger als jij jouw sexadvertentie of profiel dan helemaal leeg laat.

Een anonieme sexadvertentie

Gelukkig hoef je niet op alle sexsites herkenbaar te zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan NeukenX. Je hoeft geen foto van jezelf te plaatsen en je kan ook een nepnaam opgeven. Je kan daar heel ver in gaan en niet eens je echte woonplaats opgeven, maar een andere locatie in de buurt.

De kans dat iemand erachter komt dat jij het bent, is dan wel heel klein. Maar de kans dat jij jouw ideale sexmatch vindt, is dan ook heel erg klein. Gelukkig kan je daar wel iets aan doen, zodat andere leden toch op jouw sexadvertentie klikken en contact met jou zoeken.

Plaats altijd een afbeelding voor sexchatten

Bij sexchat gaat het vooral om het uitwisselen van geile tekstberichten. Daar kunnen ook foto's bij verstuurd worden. Als jij dan anoniem wil blijven, dan kunnen andere leden dat saai vinden. Je hoeft ook niet per se een herkenbare foto van jezelf te plaatsen. Je kan ook kiezen voor een onherkenbare foto of voor een andere afbeelding.

Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een afbeelding van jouw hobby, of wat je lekker vindt in bed, of van iets anders dat jou aanspreekt. Als een ander lid zich ook door die afbeelding aangesproken voelt, dan zullen ze alsnog op jouw sexadvertentie klikken en contact opnemen.

Anoniem in de sexchat

Geef in jouw sexadvertentie aan waarom jij anoniem wil blijven. Met begrip kom je al een heel eind. En als je daar wel voor open staat, dan kan je ook al in je sexadvertentie aangeven, dat jij in een persoonlijke chat wat meer van jezelf laat zien en wat meer over jezelf kan vertellen.

Je hoeft dan nog niet meteen je gezicht herkenbaar te laten zien en je kan jezelf er eerst van gewisse dat je de persoon in kwestie niet in het echt kent. Je zal dan niet betrapt worden, maar toch lekker geil kunnen sexchatten. Als je diegene dan wat meer vertrouwt, dan kan je steeds wat meer van jezelf laten zien.

Sexchatten met andere anonieme leden

Besluit jij toch om jouw sexadvertentie leeg te laten, dan kan je zelf het beste reageren op sexadvertenties die ook helemaal leeg zijn. Die begrijpen precies waarom jij een anoniem profiel hebt en zullen ook sneller openstaan voor sexcontact. Voor de beeldvorming kan je elkaar dan ook andere sexplaatjes sturen, die vind je meer dan genoeg op pornosites.

Probeer het maar uit, je zal zeker genieten van de geilste sexchats.